pre- & postnatale zwangerschaps pilates

Zwangerschapspilates

Wil je op een leuke en ontspannen manier leren hoe je spiergroepen traint die tijdens de bevalling belangrijk zijn? En ondertussen op een verantwoorde manier in optimale conditie komen en/of blijven? Dan is zwangerschapspilates iets voor jou! 

Tijdens deze cursus leer je samen met andere aanstaande moeders onder meer je diepe buik-, grote rug- en bekkenbodemspieren te gebruiken. Je lichaam wordt op deze manier optimaal voorbereid op de topprestatie die geleverd moet worden tijdens de bevalling.

Instromen in de groep kan op elk moment van de zwangerschap. 

Inhoud lessen 

  • 10 lessen tijdens de zwangerschap
  • 5 lessen na de bevalling
  • Oefeningen ter bevordering van de algehele (spier)conditie
  • Ademhalingsoefeningen
  • Mogelijkheid voor een partnerles

Prijs

15 lessen voor €135,-
Dit houdt in 10 lessen tijdens de zwangerschap en 5 lessen na de bevalling. Na de lessen is het gemakkelijk om in te stromen bij de reguliere pilateslessen. 

De les wordt gegeven op de vrijdagavond van 19:00 tot 20:00 bij Fysiomeer op het Zuideinde 12a te Landsmeer. Voor meer informatie of om jezelf op te geven voor een (gratis) proefles,  bel met oefentherapie Mensendieck Kirsten Schouten 06-33854922 of mail naar info@ksmensendieck.nl 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op de maandagavond (19:30) en vrijdagavond (20:00) is er ook postnatale zwangerschapspilates.

Tijdens deze les wordt er aandacht besteed aan alle spieren die weer mogen herstellen na de zwangerschap. Naast kracht van bekkenbodem en buikspieren wordt er ook aandacht besteed aan de conditie. Een fijne combinatie van kracht en conditie zorgen voor een lekkere work-out en goed herstel na je zwangerschap.

Kosten

1 les €12,50
5 lessen voor €50,-
10 lessen voor €95,-
Maandabbonoment €40,- per maand

Locatie
De lessen worden gegeven in de locatie Fysiomeer op het zuideinde 12a te Landsmeer.

Voor vragen kun je een mail sturen naar info@ksmensendieck.nl of bellen naar 06 - 33 85 49 22